logo
hd-img hd-img

Nu:Reality – Naturally Immersive

In het betoverende Virtual Reality-programma Naturally Immersive van Nu:Reality verdwijnen de grenzen van tijd en ruimte, realiteit en verbeelding en ervaar je de schoonheid en kracht van de natuur zoals nooit tevoren. Dit gevarieerde programma met een mix van 360° VR-films en interactieve installaties prikkelt de zintuigen en brengt je een diepere verbinding met de natuur. Zin om op ontdekking te gaan? Beleef het van 17 maart t/m 15 mei in Slachtstraat Filmtheater.

 

Nu:Reality is een initiatief van uitgever Cassette en Diversion Cinema en wordt mogelijk gemaakt door Cultuurloket DigitAll en het Nederlands Filmfonds. Nu:Reality bestaat uit drie programma’s en is t/m augustus te beleven in Slachtstraat Filmtheater.


Het eerste programma Naturally Immersive loopt van 14 maart t/m 15 mei. Zet een VR-bril op en stap in een wereld van verwondering waar je de natuur ziet zoals je haar nog nooit hebt gezien. Naturally Immersive bestaat uit twee onderdelen, tickets zijn per onderdeel te koop:

 

VR Cinema 360º – een experience in de filmzaal met drie korte films (35 min.) Toegankelijk voor max. 25 personen.
VR Interactive: een interactieve installatie met keuze uit twee programma’s (31 min.) Toegankelijk voor max. 1 persoon.


Poster for

VR Cinema 360º: Naturally Immersive

In het VR Cinema 360º programma Naturally Immersive ervaar je drie korte VR films in de filmzaal. Reis terug in de tijd met David Attenborough’s First Life , ontdek een dystopische planeet Aarde waar de natuur de overhand heeft gekregen in Planet ∞, en vlieg in Myriad 360 mee met de mythische, grote vogel heremietibis.

Lees meer

Poster for

VR Cinema Interactive: Naturally Immersive

VR Interactive is een interactieve installatie die je individueel beleeft. Binnen de installatie heb je keuze uit twee programma’s: Gondwana & Songbird (30 min.) of Floating with Spirits (31 min.). VR Interactive is toegankelijk voor max. 1 persoon.

Lees meer