logo
hd-img hd-img

Cineforum Italia

Elke maand een speciale Italiaanse film met inleiding (in het Italiaans en Engels) door de Italiaanse Vereniging Utrecht ACLI, een vereniging van- en voor Italiaanse inwoners in Nederland en hun families in Utrecht. Bekijk hieronder een overzicht van de aangekondigde titels. Leden van ACLI kunnen met korting naar de Cineforum Italia films.

 

Con un’introduzione (in italiano e in inglese) dell’Associazione Italiana Utrecht ACLI, un’associazione di e per gli italiani residenti in Olanda e le loro famiglie con base a Utrecht.

 


Poster for

Cineforum Italia: Il Sol Dell’ Avvenir op woensdag 4 oktober om 19:00

In Rome, in de legendarische Cinecittà studio’s, zijn de opnames van Giovanni’s (Nanni Moretti) nieuwste film begonnen. Terwijl hij zijn acteurs tevreden moet houden én circusolifanten moet regisseren, heeft Giovanni ook moeite om zijn huwelijk met producente Paola (Margherita Buy) te redden. Politiek, liefde en een kleurrijk circus strijden om zijn aandacht, zowel op de set als daarbuiten.


Verwacht op 04 okt 2023

Lees meer

Poster for

Cineforum Italia: Astolfo op woensdag 8 november om 19:00

Astolfo, een gepensioneerde professor, wordt uit zijn huis gezet en komt te wonen in een oud familie paleis met 3 anderen. Wanneer zijn neef langskomt en hem voorstelt aan Stefania, is Astolfo al snel verliefd en worstelt hij met zijn gevoelens.


Verwacht op 08 nov 2023

Lees meer

Poster for

Cineforum Italia: Il Primo Della Mia Vita op woensdag 6 december om 19:00

Vlak voordat ze op het punt staan zichzelf van het leven te beroven, haalt een vreemdeling vier voor elkaar onbekenden over om een pact te sluiten: hij zal ze laten zien wat er zal gebeuren wanneer ze er niet meer zouden zijn.


Verwacht op 06 dec 2023

Lees meer