logo
hd-img hd-img

Nu:Reality – VR Cinema

Final Frontier (20 mei t/m 17 juli)
Laat je koffer maar thuis, want voor deze reis heb je alleen een VR-bril nodig. Bestemming? De ruimte: de Final Frontier. Schiet dwars door het hemelgewelf naar het onbekende. Stap aan boord van een ruimteschip, herbeleef de historische Apollo 17-missie van dichtbij en speel de hoofdrol in een fake maanlanding. Het diverse VR-programma ‘Final Frontier’ van Nu:Reality laat je de aarde ontstijgen en het uitgestrekte en ongrijpbare heelal ontdekken via meeslepende VR-ervaringen en interactieve installaties. Van 20 mei t/m 17 juli 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan deze grandioze ruimtemissie in Slachtstraat Filmtheater.

 

Nu:Reality is een initiatief van uitgever Cassette en Diversion Cinema en wordt mogelijk gemaakt door Cultuurloket DigitAll en het Nederlands Filmfonds. Nu:Reality bestaat uit drie programma’s en is t/m augustus te beleven in Slachtstraat Filmtheater.


VR Cinema bestaat uit twee onderdelen, tickets zijn per onderdeel te koop:

 

VR Cinema 360º – een experience in de filmzaal met drie korte films. Toegankelijk voor max. 25 personen.
VR Interactive – een interactieve installatie met drie korte films. Toegankelijk voor max. 1 persoon.


Poster for

VR Cinema 360: Final Frontier Elke maandag & woensdag

In het VR Cinema 360º programma Final Frontier ervaar je drie korte VR films in de filmzaal. Reis mee naar de maan in 1st Step, ontdek de toekomstvisie van Arthur C. Clarke in I Saw the Future en zweef me in een baan rond de aarde in Aripi.

Lees meer

Poster for

VR Cinema Interactive: Final Frontier Vanaf zaterdag 25 mei

VR Interactive is een interactieve installatie die je individueel beleeft. Doe mee aan een in scène gezette maanlanding in Great Hoax: The Moon Landing, ervaar het geluid in de ruimte in Spheres en ontdek het concept van dualiteit in Shadowtime.

Lees meer