logo
hd-img hd-img

Vacatures

Het splinternieuwe Slachtstraat Filmtheater is een filmtheater, cultuurcentrum en horecagelegenheid in het centrum van de stad Utrecht. Het Slachtstraat Filmtheater is gevestigd in het voormalige Filmtheater ’t Hoogt en bevindt zich aan de Slachtstraat, een zijstraat verwijderd van de Neude, in een van de oudste delen van de Utrechtse binnenstad. Naast het Springhaver Theater en Louis Hartlooper Complex is Slachtstraat Filmtheater het derde filmtheater van filmmaker Jos Stelling in de stad.

 

Slachtstraat Filmtheater is alle dagen van de week geopend. De filmprogrammering en activiteiten worden samen met die van het Springhaver Theater en het Louis Hartlooper Complex centraal georganiseerd. In Slachtstraat Filmtheater worden niet alleen bijzondere films vertoond, maar is er ook ruimte voor verschillende culturele activiteiten zoals festivals, lezingen en cursussen. Op 14 april 2022 openden de deuren voor het publiek met de eerste proefvertoningen.


Vacature Zelfstandig Werkende Kok Slachtstraat Filmtheater zoekt een zelfstandig werkende kok

Slachtstraat Filmtheater is op zoek naar een creatieve collega’s met een passie voor eten. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden en meegeven van gerechten in de warme- en koude keuken. Je hebt een actieve rol t.b.v. kwaliteit, trends, kooktechnieken en je draagt suggesties en ideeën aan ter verbetering van de keuken. Actief meedenken voor de nieuwe menukaart. Je bent een bepalende factor qua efficiency, orde, netheid, voedselveiligheid, hygiëne en HACCP en sfeer.

 

Mail je motivatie en CV bij interesse in Zelfstandig Werkende Kok bij Slachtstraat naar keuken@slachtstraat.nl

 

Lees meer

Vacature Afwasser Slachtstraat zoekt collega's in de afwas

Slachtstraat Filmtheater zoekt zijn per direct op zoek naar een afwasser voor een of meerdere avonden in de week (uren in overleg en op oproepbasis).

 

Heb je interesse om als afwasser aan de slag te gaan bij Slachtstraat Filmtheater? Mail dan naar keuken@slachstraat.nl

 

Lees meer