logo
hd-img hd-img

Vacatures Keuken (afwasser, souschef, koks)

Voor ons compleet nieuw samen te stellen keukenteam voor het nieuwe filmtheater Slachtstraat zijn wij op zoek naar collega’s in alle functielagen! Van afwassers tot souschefs en van leerlingen tot zelfstandig werkend koks.

 

Ben jij creatief en sociaal, en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij wellicht een plek voor jou in ons mooie filmhuis.

 

DE FUNCTIES

Als (zelfstandig werkend) kok ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de bereiding van de diverse gerechten in de warme keuken, koude keuken of patisserie. Je hebt een actieve rol t.a.v. kwaliteit, trends, kooktechnieken en je draagt suggesties en ideeën aan ter verbetering van de keuken. Je bent een bepalende factor qua efficiency, orde, netheid, voedselveiligheid, hygiëne en HACCP en sfeer.

 

PROFIEL

Je bent resultaatgericht, leergierig, kwaliteitsbewust, sociaal en collegiaal ingesteld;
Je kan zowel zelfstandig als goed in teamverband werken;
Je bent flexibel en minimaal 1 weekenddag inzetbaar en woonachtig in de omgeving van Utrecht;
Ervaring is een pre.

 

WIJ BIEDEN

Een inspirerende en professionele werkomgeving;
Omdat we zowel lunch, diner als borrel serveren zijn de tijden ook variërend en wordt er goed gekeken naar iemands persoonlijke profiel en ambities. Werk en privé moeten immers samengaan;
Een werkplek midden in de stad Utrecht;
Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring;
25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
8% vakantiegeld en een pensioenregeling Horeca & Catering;
Gratis filmbezoek met je personeelspas bij al onze vestigingen (LHC, Springhaver, Slachtstraat)
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
Je wordt onderdeel van een succesvol, groeiend bedrijf.
Ben jij onze nieuwe keukenheld? Iemand die houdt van aanpakken met relevante werkervaring en/of een passie voor koken. Dan ben je bij ons van harte welkom!

 

Uren en overige arbeidsvoorwaarden in overleg. Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar info@slachtstraat.nl t.a.v. Madeleine Stelling.