logo
hd-img hd-img

Kaboom Animation Festival

van 24 t/m 26 maart in Slachtstraat Filmtheater. Kaarten enkel te koop via www.kaboomfestival.nl

tickets-info

Kaboom Animation Festival 2023

Het weekend van 24 tm 26 maart is het Slachtstraat Filmtheater omgetoverd tot Kaboom Festival. Het hele weekend vertoont Kaboom hier het nieuwste, creatiefste en gedurfdste werk van top animators uit de hele wereld. Het hoofdthema van het festival is Beyond Perfection, waarbij wordt ingezoomd op onze focus op het perfecte lichaam. Wat als perfect wordt gezien verandert continu, maar wat is de impact hiervan op mensen en in het creatieve proces?

Kom langs en laat je betoveren door animatie! Ga voor het volledige programma en kaartverkoop naar www.kaboomfestival.nl

 

Tijdens het Kaboom Animation Festival gaan onderstaande films in première die later te zien zullen zijn in ons reguliere programma.

 


logo

Blind Willow, Sleeping Woman Voorpremière op 25 en 26 maart tijdens Kaboom Utrecht

Betoverende film gebaseerd op de magisch-realistische verhalen van Haruki Murakami. Een jonge vrouw mag een wens doen. Een praatgrage kikker wil samen met een verlegen accountant Tokyo redden. En een melancholieke man moet plots op reis om een mysterieuze doos te bezorgen.

 

Voorpremière te zien op 25 en 26 maart tijdens Kaboom Animation Festival in Slachtstraat en op 1 april tijdens Kaboom Amsterdam. Vanaf 30 maart dagelijks te zien in LHC.

Lees meer

logo

Nayola Voorpremiere op 30 maart en 1 april tijdens Kaboom Amsterdam

Het magisch realistische Nayola vertelt het verhaal van drie generaties vrouwen die geraakt worden door oorlog. Nayola laat haar pasgeboren dochter achter bij haar eigen moeder om de vader te zoeken die soldaat is in het leger. Nayola’s zoektocht voert haar door een vreselijke verwarrende oorlog en een verscheurd land. In het heden zijn de sporen van de oorlog nog voelbaar en voert Nayola’s tienerdochter haar eigen vrijheidsstrijd tegen het regime.

 

Nayola is de Openingsfilm van het Kaboom Festival in Amsterdam. Kaarten voor de voorpremière zijn hier te koop. Dagelijks te zien in Slachtstraat Filmtheater vanaf 13 april. 


<
>